Begrensninger og advarsler

Avslå-liste for programmer

Som standard inneholder listen over begrensede programmer følgende nettlesere:

Vi anbefaler at du ikke endrer disse innstillingene hvis du vil blokkere skadelig innhold i nettleseren og blokkere datamaskinen i henhold til en tidsplan.

Kompatibilitetsproblemer

Kaspersky Safe Kids er ikke kompatibel med bruk av stil for Microsoft Internet Explorer 8 og Windows 8.

Kaspersky Safe Kids forhindrer datautveksling over QUIC-protokollen (raske UDP-Internett-tilkoblinger). Nettlesere bruker en standard overføringsprotokoll (TLS eller SSL), uavhengig av om støtte for QUIC-protokollen er aktivert i nettleseren.

Brannmurer kan blokkere nettverkstrafikk for Kaspersky Safe Kids. Hvis du har en personlig brannmur på datamaskinen (for eksempel som en del av et antivirusprogram), bør du beskytte den med et passord. Barnet kan ikke endre innstillingene for brannmuren, det er derfor ikke mulig for barnet å omgå restriksjonene satt fra Kaspersky Safe Kids.

For å finne ut om Kaspersky Safe Kids er kompatibel med ulike nettlesere, kan du se korresponderende artikler:

Kompatibilitet med Yandex.Browser

Kompatibilitet med Opera

Kompatibilitet med Mozilla Firefox

Begrensninger for Norton Security

Det er mulig å blokkere nettverksaktivitet for Kaspersky Safe Kids via Norton Security hvis det er installert og aktivert på datamaskinen din. For å forhindre det anbefaler vi deg å beskytte innstillingene for Norton Security med et passord.